DIENSTEN

ONTWERP


Wij helpen u om uw ideeën vanuit uw hoofd op papier te zetten en inzichtelijk te maken. En natuurlijk adviseren wij u daarbij aan de hand van onze jarenlange ervaring.

Advies


Wij adviseren u graag met nuttige, praktische informatie waar u zelf misschien niet aan denkt, maar waar wij wel ervaring mee hebben doordat we er dagelijks mee bezig zijn. Ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden proberen wij altijd mee te denken met eventuele aanpassingen waarvan wij denken dat het beter zou kunnen.

Bouwaanvraag en vergunningen


Wanneer uw plan helder is, regelen wij de vergunning en de benodigde onderzoeken en berekeningen voor u.

Nieuwbouw en verbouw in zowel woning- als utiliteitsbouw


Door onze jarenlange ervaring in zowel woning- als utiliteitsbouw voeren wij voor u de werkzaamheden uit met moderne materialen, nette bouwplaats en daardoor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Harry Brakke heeft alle middelen in huis om u een compleet aanbod te geven van diensten. Van het aanvragen van een bouwvergunning tot het ontwerpen van uw woning of bedrijfspand, bij Harry Brakke kunt u terecht voor het totaalplaatje. Wij realiseren gezamenlijk met u het gebouw dat bij u past, geheel naar uw wens.

NEEM CONTACT MET ONS OP